Odpravite stres iz vašega telesa! Obiščite nas!

Masaža

Masaža je staro naravno ljudsko zdravilo. Človeštvo jo uporablja in ohranja že tisočletja.

Pri masaži gre za manipulacijo mehkih delov telesa, njeni učinki se kažejo na mišicah, koži, živcih, cirkulaciji krvi in limfe ter na izboljšanju splošnega počutja. Učinki masaže so najbolj vidni na koži, kjer se poveča temperatura masiranega predela, s tem se posledično poveča prekrvavitev in oskrba tkiva s kisikom, kar povzroči odplavljanje odpadnih presnovnih produktov iz tkiva. Z mehaničnih draženjem tkiva vplivamo na živčni sistem in preko tega na tonus mišic, kar omogoči sprostitev. Uporaba eteričnih olj pri tem poveča učinek masaže, izbere pa se individualno glede na to, kaj hočemo z masažo doseči ( zmanjšati stres, izboljšati razpoloženje, zmanjšati napetost mišic ).

Ko prebudimo čute vonja in dotika, se lahko otresemo napetosti, lajšamo nespečnost, izboljšamo razpoloženje, predvsem pa nam izboljšanje občutja prinese boljše zdravje.

Storitev Cena
Lokalna masaža (10min) 10 €
Lokalna masaža (30min) 25 €
Delna masaža hrbta 30 €
Masaža hrbta in ramen 35 €
Masaža zgornjega dela hrbta in ramen 35 €
Masaža nog 35 €
Masaža nog in podplatov 40 €
Masaža rok in hrbta (60min) 40 €
Masaža hrbta in nog (60min) 45 €
Masaža celega telesa 50 €
Masaža obraza 25 €
Dodatno zmasiran del telesa 5 €
Antistresna masaža glave 30 €
Anticelulitna masaža z UZ (10min) 10 €

Limfna drenaža

V telesu imamo dva sistema, ki skrbita za ravnovesje tekočin v telesu – to sta krvni in limfni sistem. Naloga limfnega sistema je odvajanje snovi z večji molekulami in odvečno tekočino iz tkiva. Limfne žile se začnejo prosto v mehkem tkivu, se združujejo v večje limfne žile ter se v vratnem delu izlivajo v venski krvni obtok. Preko limfnega sistema se odstranjujejo snovi, ki se ne resorbirajo s krvnim obtokom, to so predvsem večje beljakovine, dolge verige maščob, tekočine in tuje snovi odmrlih celic. Ko limfa zapušča določen del telesa, gre skozi bezgavke, kjer se limfa očisti in se nato očiščeno izlije v venski krvni obtok.

Limfna drenaža je posebna tehnika, kjer terapevt s svojimi rokami pomaga pri krčenju limfnih žil, da črpajo odvečno tekočino iz tkiva. Tehnika limfne drenaže se izvaja počasi, ritmično, z nežnimi ponavljajočimi gibi v smeri limfnega sistema. Limfna drenaža se izvaja v medicini za zmanjšanje edemov po poškodbah, zvinih, zlomih, edemih spodnjih okončin ipd., edemih po operativnih posegih, po plastičnih in lepotnih operacijah. V kozmetičnim salonih jo uporabljamo pri obravnavi aknaste in problematične kože, odpravljanju celiluta, ohranjanju tonusa kože ali pri hujšanju.

Limfna drenaža izboljša odpornost telesa in ima protistresno delovanje ter je primerna tudi takrat, ko smo zdravi.

Storitev Cena
Lokalna limfna drenaža (10min) 10 €
Lokalna limfna drenaža (30min) 25 €
Limfna drenaža hrbta 35 €
Limfna drenaža hrbta in roke in trebuha (60min) 45 €
Limfna drenaža trebuha in nog (60min) 45 €
Limfna drenaža nog 35 €
Limfna drenaža hrbta in rok 40 €
Limfna drenaža hrbta in nog 45 €
Limfna drenaža celega telesa (90min) 50 €
Limfna drenaža obraza 30€

Svetlobna terapija bioptron

Sistem svetlobne terapije BIOPTRON je medicinski pripomoček s specifično enoto, ki oddaja svetlobo, podobno delu elektromagnetnega spektra, ki ga naravno proizvaja sonce, brez UV sevanja. Svetloba se tako absorbira in sproži biološke reakcije v telesu. Različne valovne dolžine svetlobe vpivajo na različna tkiva v telesu, zato BIOPTRON vpliva na zdravljenje različnih vrst težav in poškodb.

Svetlobna terapija Bioptron lahko:

  • Izboljšati mikrocirkulacijo
  • Uglasiti presnovne procese
  • Krepiti človekov obrambni sistem
  • Stimulirati regenerativne in zdravilne procese celotnega organizma
  • Pospešiti celjenje ran
  • Lajšati bolečine ali zmanjšati njihovo intenzivnost

Znamka Bioptron je last podjetja Zepter International.

Storitev Cena
Bioptron - 10 min 10 €

Darilni boni

Če nimate ideje, kaj kupiti svojim najbližjim za obletnico ali rojstni dan, je darilni bon Fit Center enkratno darilo. Darilni boni so na voljo za večino naših storitev. Če boste imeli težave pri izbiri, vam bomo z veseljem svetovali.

Storitev Cena
Darilni bon za masažo hrbta in ramen 35€
Darilni bon za masažo celega telesa 50€
Darilni bon za limfno drenažo nog 35€
Darilni bon za masažo nog 35€